dimecres, 21 de maig del 2008

Coherència? (2)

Atenent a les repercussions del nostre escrit anterior, voldríem precisar alguns dels comentaris:
1) En cap moment dèiem que la gent no pogués guanyar-se la vida, ans el contrari. Considerem que si la gent és vàlida pot ocupar els càrrecs que vulgui. El que demanàvem era coherència POLÍTICA. Per nosaltres no és compatible posar a parir un govern (al qual nosaltres també critiquem!!!) i al mateix temps cobrar d'aquest govern. D'això se'n diu col·laboracionisme!

2) El senyor Carretero fins fa dos dies cobrava d'un lloc nomenat per la Generalitat, no pas per l'Ajuntament de Puigcerdà com algú diu. I si no mireu els estatuts de la fundació de l'hospital on deixa clar que els nomenaments els fa la Generalitat (a proposta de l'Ajuntament? Això és secundari, el sr. Carretero és copartícep del govern al qual critica)

3) El senyor Valdero ha posat el càrrec a disposició. Ens sembla molt bé! Però el que hauria d'haver fet per coherència política era DIMITIR, no esperar a que el cessessin. Quin sentit té dir que el Govern no va enlloc i quedar-s'hi? Si no s'està d'acord amb una cosa es plega i prou. Encara que faci mal a la butxaca... Això és la coherència que demanem. En Valdero sabia que si deia que estava amb en Carretero ningú el cessaria. Ell mateix s'ha blindat. Això és més vell que l'anar a peu. Ell hagués pogut dir que estava amb en Carretero per mil raons, totes respectables i que no implicarien la seva dimissió. Però si una de les raons és perquè el Tripartit Express no li agrada el que ha de fer és plegar!

4) Nosaltres estem en contra del Tripartit Express. I pensàvem que RCat (i alguns altres membres d'ERC) podien, encara, ser dignes. Però el que ens dol és que també aquesta gent tingui tant poca vergonya. I tant poca coherència...