dimarts, 26 de juny del 2007

EI s'acoquina?


Esquerra Independentista (EI) ja ho ha fet. S'ha tirat enrera, com no podia ser d'una altra manera. En Puigcercós ja ha aconseguit el que volia, distrure l'atenció per l'efecte Carretero, que ja és imparable. Li diu al seu gosset Uriel Bertran que monti un corrent intern per evitar més fugues dels acòlits del tàndem Puigcercós-Vendrell cap a les tesis carreterianes. Un cop la lia executa la jugada mestra: fer dimitir a l'Uriel de l'executiva d'ERC i així provar de despistar a la gent. I per últim fa que EI no demani un congrés extraordinari, que era el punt bàsic de la seva proposta.

Algú (de bona fe) es preguntarà si l'Uriel s'ha rajat. Però no! Tot estava previst. Una altra peça ben jugada pel Puigcercós-Vendrell. Són bons aquests, oi?

EI paga el Directe!Cat

Esquerra Independentista paga el Directe!Cat, no només des de la seu nacional d'ERC (recordem que tot plegat no deixa de ser una jugada mestra del Puigcercós) i des dels diversos xiringuitos finançats amb diners píblics, sinó que ara també rep diners de la Generalitat. És a dir ho tornem a pagar tots i totes, en forma aquesta vegada de publicitat.

El Directe!Cat, com haureu descobert, no té gaire publicitat per no dir gens. Però, caram!, des de fa un parell de dies, té publicitat d'un organisme públic: l'Agència Catalana del Consum. Quin interès hi pot tenir l'Agència en anunciar-s'hi? Segurament cap d'objectiu, però sí algun d'amagat. El director de l'Agència és un tal Jordi Anguera que, a més, és un dels signants del manifest d'EI.


(Cliqueu per ampliar)

EI financia directe!cat, ells que són el pamflet oficial d'ERC i del sector Puigcercós-Vendrell els hi fan propaganda per desgastar altres moviments interns i tots contents. Però, és clar, tot això pagant-ho els i les contribuents. De la nostra butxaca paguem un altra vegada un xiringuito més d'ERC. Fantàstic!!!