dilluns, 11 de juny del 2007

Dit i fet: tallant colls (2)

No ha passat ni un dia i les nostres previsions ja s'han acomplert. Li han tallat el coll a l'Uriel, el fill pròdig del Puigcercós.

I ara què? Que farà el xicot? Donem algunes opcions a veure què us semblen:

1) Marxarà al grup mixt del Parlament amb els Ciutadans

2) Seguirà encapçalant el corrent intern creat pel Puigcercós

3) Es convertirà en redactor en cap del Directe!cat

4) Deixarà el seu escó i es buscarà una feina al sector privat

El que és segur és que el senyor Puigcercós ja té la resposta. I nosaltres l'anirem desERCmascarant com sempre...

Seguint el guió: tallant colls

Tot va fent camí a ERC. Després de les dissencions internes, encapçalades per l'exconseller Joan Carretero i, tal i com anunciaven alguns, el sector afí al secretari general ve presentar una corrent interna per, d'una banda contrarestar l'efecte Puigcerdà i per l'altra tallar-li el coll al seu estimat Carod.

I dit i fet. Avui a La Vanguardia, el Puigcercós, el noi de Ripoll, ha deixat clar quin és el seu full de ruta. Substituir Carod de cara al 2010. Quin serà el següent pas? Deixar clar que mana ell i tallar-li el coll al seu dofí Uriel Bertran, líder del corrent Esquerra Indepenndentista.

Amb aquesta jugada Puigcerós demostrarà lideratge ("a mi no em creixen els nans", diuen que va dient) i al mateix temps tindrà els seus seguidors controlats. Uns al costat de la línia oficial, els altres al voltant de l'Uriel. Perquè amics i amigues, no dubteu que segueixen sent molt i molt amiguets aquest parell. Ho demostrarem els propers dies!