dimarts, 22 d’abril del 2008

Gent 2014 (1)

Ha nascut un nou xiringuitu d'ERC! Ho celebrem perquè així podem explicar-vos més cosetes. És increïble com aquests nanos (i nanes) es dediquen a perdre el temps i a intentar-nos enganyar. Aprendran d'una vegada que no es prendran més el pèl? Que ja no cola!

Ara resulta que amb l'excusa del 2014 (gran invent del pope Carod!) un grup de genteta ha creat un grupúscul que vol ser una nova família al si dels republicans. Abanda de masclistes i cutres (ja en parlarem d'això) es presenten com un un grup de reflexió i pressió independents de la candidatura del Carod. Volen diuen, accelerar el referèndum del 2014.

Però no cal lligar gaires caps per veure que això no és veritat. Només cal veure qui és un dels seus portaveus: Marc Marsal. I qui és aquest senyor? Doncs bé, per començar és el Vicepresident de la Federació de Barcelona d'ERC (Portabella, Niubó... us sonen?) i per acabar és assessor de... el Conseller de la vicepresidència de la Generalitat!!! O sigui que del Carod menja, que no dissimulin més!

Però n'hi ha més, n'hi ha més... A l'apartat "opina" de la web d'aquesta gent hi surt una tal Natàlia de Granollers... i qui és la Natàlia? La Natàlia Touzon. Abans era periodista de TV Granollers. I ara és... assessora del President del Parlament!

O sigui que alguna relació amb la candidatura de Carod-Benach-Niubó si que deuen tenir, no?