dijous, 5 de juliol del 2007

Els barruts d'ERC (II)

Avui parlarem d'un cas espectacular, el del senyor Joan Roca i Acín. L'esmentat individu va ser nomenat el 2 de març de 2004 director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible, un organisme depenent del Departament de la Presidència. I hi va romandre fins el 27 de desembre de 2006 quan el van cessar. O sigui que el senyor Roca va ser director general mentre els seus amics d'ERC eren expulsats del govern. Ell no va marxar, no. S'hi va quedar ben còmode mentre cobrava el seu suculent sou. Esperant que els seus tornessin?

Però és veritat, amb el Tripartit2 el van cessar... encara que hi ha un petit detallet... El mateix dia que el van cessar el van tornar a nomenar! Premi! Es queda assegut a la seva butaca i com a compensació a la fidelitat el nomenen director del Consell Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològia (CIRIT) depenent del Departament d'Innovació de l'inefable Lennin de Manresa. Genial!

Però com pot ser que aquest senyor sigui tan ben recompensat? Qui és aquest senyor? Buscant, buscant podrem trobar que el tal Roca era el número 20 a les llistes d'ERC del 2003 a l'Ajuntament de Sant Joan Despí... just davant d'en Xavier Vendrell! (per cert el 2007 va ocupar el lloc número 19)

O sigiu que els amics del Vendrell es van quedar al govern cobrant i esperant el retorn que ja tenien pactat com diu en Carretero. Molt maco, venint del senyor que diu que és més pur i menys corrupte del món!!!