dimarts, 3 de juliol del 2007

Els barruts d'ERC (I)

Durant l'acte de presentació de Reagrupament.Cat, el seu líder, l'exconseller Joan Carretero va carregar dur contra l'actual direcció, la seva manca d'estratègia i el seu seguidisme respecte els dictats socialistes. Però una de les crítiques més contundents va ser la referència al "tripartit-express". Carretero va denunciar que el Tripartit2 ja estava tancat abans de les eleccions i ho va demostrar no només amb la rapidesa que el va gestar sinó amb el gran nombre d'alts càrrecs i personal de confiança que es va quedar escalfant butaques quan ERC va ser expulsada del govern pels socialistes.
Això, en aquells moments ja va ser denunciat per diversa gent i des de DesERCmascarant farem un parell de capítols destacant la gent més barruda d'ERC. Gent que es va quedar quan els seus companys van ser expulsats i que avui encara hi són. Només alguns exemples per tal que us en feu una idea de com ho tenien tot tancat de feia mesos.
La gent que avui mana a ERC no té vergonya, però almenys algú s'ha atrevit a denuciar-ho. Llàstima que no doni noms. Ho farem nosaltres, doncs!