dilluns, 19 de maig del 2008

Coherència?

Sincerament l'equip de redacció de desERCmascarant està perplex i decebut. Fins fa relativament poc pensàvem que a dins d'ERC encara hi havia un xic d'esperança. Pensàvem que almenys la gent de Reagrupament podia salvar els mobles. Que tenien dignitat i coherència. Però veiem, amb tristesa, que ni aquests. Que això de ser d'ERC deu ser sinònim de poca honradesa per regla general...

Per què ho diem? Doncs perquè fa poc ens assabentem que l'inigualable Emili Valdero es posiciona al costat de Carretero. Diu que "Amb l'actual tripartit els objectius nacionals han quedat molt diluïts". Té la barra de dir això mentre segueix arrapat a la poltrona. Però com es pot ser tant descarat? Si el tripartit no serveix pel que ell vol què hi fa cobrant? O és que ell si que treballa pel país? O és que ell és l'únic que fa bé les coses? En què quedem? Si el tripartit no val en Valdero deu ser-ne corresponsable, no? Dignitat senyor, dignitat! El que hauria de fer és plegar. Però això, és clar, no deu entrar dins dels seus plans vital. Més val anar amb cotxe oficial que apretat dins del metro.

Nosaltres ens havíem cregut que en Carretero i la seva gent eren honestos. Que no estaven lligats per un sou. I ara diran que en Valdero és molt valent perquè es juga la feina dient el que diu. A nosaltres ens és igual la seva feina. El que volem és dignitat i coherència. Dues coses que el tal Valdero ha demostrat que no ha tingut!

Però avui la segona sorpresa negativa! Ara resulta que segons diu la vanguardia en Carretero ha hagut de sortir del pas d'uns "rumors" al voltant del què cobra i ha publicat el que va guanyar l'any passat. El sou de metge és el que li correspon com a funcionari públic, però resulta que el senyor també cobrava (ara diu que ha plegat!) d'un xiringuito anomenat Hospital transfronterer de la Cerdanya. I què, direu? Res, res. Només que el citat hospital és un consorci i els càrrecs els nomena una cosa que es diu Govern de la Generalitat... o sigui el tripartit! Un altre! Un altre que amagava que seguia cobrant com si res. Si el govern del Montilla és traïdor ho deu ser també per cobrar no? O és que l'Hospital aquest (com el càrrec del Valdero) és la única cosa que funciona del Govern? Dignitat i coherència senyor Carretero. Si us plau, pensàvem que vostè almenys seria diferent. I veiem que no. Ara plega (un cop l'han enxampat).

Repetim, nosaltres no entrem a dir si cobren poc o molt. Només demanem que siguin coherents. Que a l'enemic ni aigua! Que no n'hi ha prou en denunciar el govern, en atacar-lo. S'ha de ser conseqüent perquè la gent ens els puguem creure. I vostè, Sr. Carretero, ens ha decebut. I molt! Estem realment decebuts.