dimarts, 17 de juliol del 2007

L'esquizofrènia d'ERC


Aquests d'ERC són genials. Avui parlarem d'un altre dels xiringuitos dels republicans: Comsum Catàlà. CC és una associació de consumidors que van crear fa un temps i al front de la qual hi van col·locar l'antic president de la sectorial de consum del partit (veure pàgina 8), un tal Francesc Jordi (veure pàgina 8). Una entitat que ja ha rebut diners públics (seguirem infirmant quan en rebin més!) i que ara carrega contra el seus companys de partit al govern.

Fa uns dies van fer pública una denúncia instant a la Generalitat a fer la seva feina en la defensa del català a l'etiquetatge, cosa normal, perquè ningú fa res per garantir-nos aquest dret fonamental. Però contra qui anava aquesta denúncia? Contra el conseller Huguet, el Lenin de Manresa? Ell és el conseller responsable de comerç. O contra el conseller Castells? Ell és el responsable de consum. O potser contra el senyor Anguera, director de l'Agència Catalana del Consum que és la responsable de posar les sancions?

Però a aquesta gent què els hi passa? Però com poden carregar contra els seus companys de partit des de fora? O tot plegat és una maniobra de distracció? Quin sentit té denunciar-se a un mateix? Si no s'etiqueta en català que actui el govern! Que actuiïn l'Huguet i l'Anguera que són els que tenen l'obligació de fer complir les lleis i posar les senacions. I que es deixin de dissimular utilitzant suposades entitats de la "societat civil".

Si no tenen la consciència tranquil·la que pleguin! Però que no ens pretenguin enganyar!