dimarts, 4 de març del 2008

Portabella, Jordi (II)

En el darrer post explicàvem un parell de raons per les quals considerem que la sortida d'ERC del govern municipal a Barcelona és una farsa. Avui ens proposem demostrar la segona afirmació que fèiem.

En Portabella ha deixat a la seva gent de confiança "col·locada" als llocs de responsabilitat política per quan torni a governar. Això ja ho van fer els d'ERC al govern de la Generalitat quan van ser explusats i, com s'ha vist al final, amb el pacte exprès, els hi va anar de conya. Tot teatre, com sempre amb aquesta gent. I a Barcelona també.

Perquè, com pot ser que no hagin dimitit, els hagin cessat o hagin plegat persones com les que relacionem a continuació si aquestes persones ocupen llocs de confiança política?

Miquel Mateu: Director de serveis de promoció de l'activitat econòmica interior. Nomenat per Portabella (ell era regidor de Promoció econòmica) i ratificat en el càrrec per Hereu. Exmemebre de l'executiva nacional d'ERC i membre de l'executiva de la Federació de Barcelona en l'actualitat.

Jordi Torrades: gerent de l'Institut Municipal de Mercats, l'altra gran àrea de govern d'ERC a l'Ajuntament. Torrades és el president de la sectorial de comerç, consum i turisme d'ERC Barcelona.

I n'hi ha més. Els anirem desERCmascarant...