dimecres, 6 de juny del 2007

Es desemmascaren sols

Ahir a la nit el comitè de redacció del desercmascarant va tenir una reunió trascendental. Sobre la taula la necessitat de seguir amb la nostra tossuda feina de treure la careta a ERC o deixar-ho estar. La raó que, com bé sabeu, ells mateixos ens estan fent la feina aquests dies.

Són tan poca pena que no han suportat la rebregada de les eleccions locals i va i ja estripen totes les cartes. El darrer moviment intern d'ERC ha estat la creació d'un corrent crític a la direcció del partit per membres de la pròpia direcció (l'amic Uriel i el líder de les JERC, Pere Aragonès) i tot amb el suport decidit de l'ànima de SiP, Hèctor López.

O sigui l'idèoleg de SiP ara encapçala un corrent intern a ERC. Ja era prou evident que era el mateix, que era una plataforma per fer-se un lloc a ERC i per enganyar a quatre il·lusos. D'acord ara suposem que uns quants dels primers signants de SiP es passaran al corrent crític i acabaran per matar el monstre que ells van crear. Fent amics, sí senyor!

Però anem al quid de la qüestió. Si ara els mateixos d'ERC es desemmascaren, té sentit aquest blog? El debat va ser llarg ahir, però vam decidir tirar endavant. Per quines raons?

Doncs perquè encara hem de respondre algunes preguntes:

- Qui hi ha darrera aquest corrent crític?

- Qui fa negoci amb els diners de tots (SiP i Fundació Cultura)?

- Quin objectiu persegueixen?

- Qui mou els fils d'ERC?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui mou els fils d'Esquerra?. Resposta: Josep Mª Sala

Anònim ha dit...

I Vendreletti que fa? Intentarà calar foc amb gas-oil, o encara no ha après la lliçó?